Medlemskap

Visa ditt intresse genom att fylla i vidstående formulär.

Tiden för intresseanmälan är över. Projektet är igång och vi har blivit beviljade bidrag för de som valt att vara med. För dig som inte var med från början finns möjlighet att ansöka om medlemskap. Innan spaden är i backen så har du fortfarande möjlighet att komma med för en billigare peng än om du vill ansluta dig efter att allt är nedgrävt! Fyll i "Ansökan om medlemskap" och skicka in till föreningen. Styrelsen tar sedan beslut om godkännande. Insatskapitalet är fortfarande 18.500kr. Fastighetsanslutningen kostar  1.500kr +moms plus en administrativkostnad på 2.000kr. Totalt 22.000kr. Medlemsavgiften är på 200kr/år.


Efter att allt är nedgrävt så kommer ovanstående fortfarande gälla, men man får betala grävkostnaden själv från närmaste kopplingsskåp! Kopplingsskåpen kan vara placerade flera hundra meter upp till kilometer ifrån varandra.


Insatskapitalet får du tillbaka om du skulle begära utträde ur föreningen.


Till höger hittar du också instruktion om hur man skall gräva ned slang på egen tomt. Lämna 2m extra slang vid husvägg och 2m extra slang vid tänkt anslutningspunkt!


I botten på sidan hittar du de presentationer som gavs på "stormötet" 30/3-15. Till höger, under intresseanmälan, hittar du även information om det fiberlån som Södra Hestra Sparbank erbjuder medlemmar i föreningen, om man önskar ha hjälp med finansiering av insatskapitalet.

För musen over dokumentet. Klicka på "nytt fönster" när du pekar med musen på pilen. Här kan du, överst på sidan, välja att skriva ut eller öppna original.

Presentationer från "Stormöte" i Reftele Föreningsgård, 2015-03-30:

Reftele Anderstorp Fiberförening / Gislaved Kommun / Länstyrelsen i Jönköpings Län / Södra Hestra Sparbank

(samtliga presentationers innehåll är föremål för förändring, håll dig informerad om aktuell information från resp. hemsida)

Reftele Anderstorp Fiber Förening Ekonomisk Förening

c/o Nils-Gunnar Pettersson

Väcklinge Stackgärdet

333 76 REFTELE

Org nummer 769629-7436

Bankgiro: 754-9157

IBAN:  SE62 8000 0834 6900 3084 8519

BIC:  SWEDSESS